Zdeněk Velíšek

února 1933 v Českém Krumlově vystudoval. února 1933 v Českém Krumlově vystudoval děčínské gymnázium a poté hispanistiku a bohemistiku na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy.

Pin On A Rs Cesti Maliri
Pin On A Rs Cesti Maliri

Júna TASR - Vo veku 89 rokov zomrel dlhoročný člen spravodajstva Českej televízie ČT Zdeněk Velíšek.

. Datasets available include LCSH BIBFRAME LC Name Authorities LC Classification MARC codes PREMIS vocabularies ISO language codes and more. Velíšek se zabýval především evropským děním a Francií. Bylo mu 89 let. Zemřel novinář Zdeněk Velíšek.

Do tehdejší Československé televize nastoupil v roce 1968 po sovětské okupaci ale musel televizi opustit. Verejnoprávna televízia to v sobotu večer oznámila v. Zdeněk Velíšek Poslední chvíle před smrtí Zkuste nebrečet Zdeněk Velíšek 23. Velíšek se zabýval především evropským děním a Francií.

června 2022 byl český moderátor redaktor r. Veřejnoprávní televize to dnes večer oznámila ve zpravodajském pořadu Události. února 1933 v Českém Krumlově. Od roku 1962 pracoval v Mezinárodní organizaci pro rozhlas a televizi.

Dlouhé roky byl známý především jako specialista na dění v Evropě věnoval se podrobně francouzskému zpravodajství. 5 hours agoVe věku 89 let zemřel uznávaný novinář a překladatel Zdeněk Velíšek. Gymnaziálne štúdium absolvoval v Děčíne hispanistiku a. února 1933 v Českém Krumlově vystudoval.

Veřejnoprávní televize to v sobotu večer oznámila ve zpravodajském pořadu Události. V sobotu večer to oznámila Česká televize kde dlouhá léta působil jako člen zahraniční redakce. O jeho úmrtí v sobotu informovala Česká televize na svých sociálních sítích. Do vtedajšej Československej televízie nastúpil už v roku 1968 po sovietskej okupácii musel televíziu opustiť.

16 hours agoVe věku 89 let zemřel dlouholetý člen zpravodajství České televize Zdeněk Velíšek. 5 hours agoZemřel novinář překladatel a dlouholetý člen zahraniční redakce České televize ČT Zdeněk Velíšek bylo mu 89 let. Zemřel novinář překladatel a dlouholetý člen zahraniční redakce České televize ČT Zdeněk Velíšek bylo mu 89 let. Veřejnoprávní televize to v sobotu večer oznámila ve zpravodajském pořadu Události.

Velíšek působil v zahraniční redakci České televize která zveřejnila informaci o jeho skonu. Veřejnoprávní televize to uvedla ve své pravidelné večerní zpravodajské relaci. Velíšek se zabýval především evropským děním a Francií. 16 hours agoPraha - Zemřel novinář překladatel a dlouholetý člen zahraniční redakce České televize ČT Zdeněk Velíšek bylo mu 89 let.

Zobrazte si profil uživatele Zdeněk Velíšek na LinkedIn největší profesní komunitě na světě. Byl dlouholetým členem zahraniční redakce České televize zabýval se hlavně Evropou a Francií. Zemřel novinář překladatel a dlouholetý člen zahraniční redakce České televize ČT Zdeněk Velíšek bylo mu 89 letVeřejnoprávní televize to dnes večer oznámila ve zpravodajském pořadu. Velíšek byl původním povoláním byl filolog.

Živil sa prekladateľstvom a. Byl členem zahraniční redakce ČT a podílel se kupříkladu na tvorbě pořadu Horizont ČT24. Zemřel ve věku 89 let 18. Velíšek se zabýval především evropským děním a Francií.

Do České televize nastoupil již v roce 1968. V roce 2014 získal novinářskou cenu Karla Havlíčka Borovského Cenu Opus Vitae za celoživotní noblesní komentátorskou a reportérskou činnost glosující zejména nelehký rozvoj Evropské unie a. Velíšek se zabýval především evropským děním a Francií. Působil také jako m oderátor reportér editor překladatel a tlumočník.

15 hours agoZemřel novinář překladatel a dlouholetý člen zahraniční redakce České televize ČT Zdeněk Velíšek bylo mu 89 let. Verejnoprávna televízia to v sobotu večer oznámila v spravodajskej relácii Události. This includes data values and the controlled vocabularies that house them. Zdeněk Velíšek nejnovější zprávy a fotografie.

Veřejnoprávní televize to dnes večer oznámila ve zpravodajském pořadu Události. 17 hours agoZemřel novinář překladatel a dlouholetý člen zahraniční redakce České televize ČT Zdeněk Velíšek bylo mu 89 let. 16 hours agoZdeněk Velíšek sa narodil 23. Velíšek sa narodil 23.

Úmrtí legendárního novináře potvrdila Česká televize. Veřejnoprávní televize to dnes večer oznámila ve zpravodajském pořadu Události. Získal i francouzský Řád umění a literatury. Februára 1933 v Českom Krumlove vyštudoval gymnázium v Děčíne a potom hispanistiku a bohemistiku na Filozofickej fakulte Univerzity Karlovej.

Zobrazte si úplný profil na LinkedIn a objevte spojení uživatele Zdeněk a pracovní příležitosti v podobných společnostech. 17 hours agoZemřel novinář překladatel a dlouholetý člen zahraniční redakce České televize ČT Zdeněk Velíšek bylo mu 89 let. Věnoval se především evropským záležitostem a hlavně Francii. 16 hours agoZemřel novinář překladatel a dlouholetý člen zahraniční redakce České televize Zdeněk Velíšek bylo mu 89 let.

Po sovětské okupaci v roce 1968 musel tehdejší redakci opustit a vrátil se až po sametové revoluci. Český redaktor Zdeněk Velíšek se narodil 23. února 1933 Český Krumlov 18. Zdeněk Velíšek se narodil v Českém Krumlově 23.

Júna TASR - Vo veku 89 rokov zomrel dlhoročný člen spravodajstva Českej televízie ČT Zdeněk Velíšek. 16 hours agoVeřejnoprávní televize jeho smrt v sobotu večer oznámila ve zpravodajském pořadu Události. 6 hours agoDo vtedajšej Československej televízie Velíšek nastúpil v roku 1968 po sovietskej okupácii ju však musel v roku 1970 z politických dôvodov opustiť. Velíšek se zabýval především evropským děním a Francií.

Zdeněk má na svém profilu 7 pracovních příležitostí. Velíšek se zabýval především evropským děním a Francií. 17 hours agoV 98 letech zemřel moderátor redaktor a komentátor České televize Zdeněk Velíšek. Vzpomínku připojil i šéf její zahraniční redakce Michal Kubal.

Veřejnoprávní televize to uvedla ve své pravidelné večerní zpravodajské relaci. Veřejnoprávní televize to dnes večer oznámila ve zpravodajském pořadu Události. 16 hours agoZemřel významný moderátor reportér a redaktor České televize Zdeněk Velíšek. The Linked Data Service provides access to commonly found standards and vocabularies promulgated by the Library of Congress.

února 1933 v Českém Krumlově. Februára 1933 v Českom Krumlove. Zemřel novinář Zdeněk Velíšek bylo mu 89 let. Bylo mu 89 let.

Nesmazatelně se zapsal do práce zahraniční redakce České televize. Velíšek se zabýval především evropským děním a Francií. Živil se překladatelstvím a tlumočnictvím na Kavčí Hory se vrátil po listopadové revoluci. Veřejnoprávní televize to v sobotu večer oznámila ve zpravodajském pořadu Události.

Moderátor a redaktor Zdeněk Velíšek zemřel ve věku 89 let.

Pin On Praha
Pin On Praha
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Comments